martin arrived - Reisverslag uit Lima, Peru van Honore Schreurs - WaarBenJij.nu martin arrived - Reisverslag uit Lima, Peru van Honore Schreurs - WaarBenJij.nu

martin arrived

Blijf op de hoogte en volg Honore

25 Oktober 2006 | Peru, Lima

Lieverds,

Martin was dinsdagochtend gearriveerd en het eerste feest is weer achter de rug. we zijn in een hele mooie trendy tent geweest met westerse prijzen. Leuk voor 1 drankje, daarna weer het swingende zuidamerikaanse nachtleven in. Merengue, reagea ton, en mijn inmiddels favourite salsa.. veel gedanst (gaat echt aardig zonder al te veel voeten en knieen van de danspartner te molesteren), aardig wat jugjes bier gedronken en kortom weer een uitstekende nacht in het swingende peru.

Super dat Martin er is, weer nieuwe dimensie. Vanavond vliegen we naar Iquitos: the jungle adventure begins. noch even machu pichu betalen voor eind november en de rest van de vluchten boeken we wel in Brasilie.

• 27 Oktober 2006 - 07:27

Ezra:

leuk joh die foto's!... geniet ervan, maarreh dat lukt prima zo te zien en lezen... kusssss

• 30 Oktober 2006 - 09:45

Katarzyna: