US viel nog mee ook nog
Door: Honore
Blijf op de hoogte en volg Honore
12 Maart 2007 | Verenigde Staten, Venice Beach
Ik moet zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb gehad in Venice Beach.. en zelfs dat ik het jammer vond dat ik niet 4 dagen hier was gebleven.. Als je toch door de verschrikkelijke douaneformaliteiten moet, kun je maar beter de beste dingen ook nog doen. In de 4 dagen zou ik graag 2 dagen naar Vegas zijn geweest, nog een keer.. Maar ja, ging niet meer proberen de vlucht te veranderen.
Die ene dag wilde ik eerst naar Disney Land, maar de achterlijke receptioniste (she can't help it, she's american) kon dat niet regelen, terwijl de nachtdienst ook al fouten had gemaakt.. Tering wat zijn die mensen dom en proberen nog bijdehand en kritisch te zijn ook nog: samen met domheid een erg slechte combinatie...
Maar geen man overboord, ging van venice beach naar Santa monica lopen. Het was niet erg warm, terwijl wel zonnig, dus het strand was niet vol, maar het stikte wel van de mensen op de boulevard. 1000en mensen sportten erg fanatiek, heel veel fietsers en slenteraars die een wedstrijd lijken te doen wie het hardst kan praten. Met een glimlach van ongeloof me erg geamuseerd dit uren te aanschouwen. Ik wilde hetzelfde doen in Disneyworld, dus alles prima.. Na wat uren was ik dr wel moe aan. Ging wandelend en met de bus naar het vliegveld na een prima dag in het relaxte Venice Beach.
In het totaal lege mega vliegtuig van Air New Zealand (10 uur vliegen) zal ik naast 1 van de weinige passagiers. Een Amerikaan uit Boston die 2 weken geleden bij het eerste keer live ontmoeten van een fijiaanse haar meteen getrouwd had.. Ze was aan hem voorgesteld door zijn fijiaanse stiefmoeder als een uitstekende vrouw. Het klikte over internet en live, dus waarom niet.. Mmmm, misschien wel goed zo impulsief te zijn, kan ik misschien wat van leren... Erg grappig verhaal iig.. Toch heerlijk geslapen snachts en om 5 uur sochtends in Nadi aangekomen. Zijn vrouw ontmoet, inderdaad best mooi (en 12 jaar jonger (35 en 23)) en op het vliegveld mijn droomeiland uitgezocht. Hier ga ik morgen naar toe: Adi's place.. Op het eiland Wayi, waar net 25 man leven in 3 dorpjes. Daar zou een strand zijn met prachtige snorkelomstandigheden, wit strand, weinig reizigers en goeie natuur. Bij eb kan ik zelfs naar het buureilandje lopen..
Dus, daar ben ik de komende week en wellicht 2 weken. Er is geen internet, geen winkels en andere dingen, dus de komende 2 weken ben ik niet bereikbaar. Dan schrijf ik jullie vanuit Nieuw Zeeland.. Veel liefs,
Honore
Honore
12 Maart 2007 - 20:21
Marita:
Ik ga maar eens even Google-Earthen naar Wayi. Lijkt ook een beetje op vliegen.. -
14 Maart 2007 - 12:32
Monique:
Wens je heel erg veel plezier, impulsiviteit (?), zon, snorkelplezier en geniet, geniet, geniet.
Knufeel van mij